fbpx

La Nordica – Suomi

Apua, tarvitsen varaosia!

Apua, tarvitsen varaosia!

Apua, tarvitsen varaosia!

Ei hätää!

Valtuutettujen jälleenmyyjien kautta voit tilata minkä tahansa osan La Nordica ja Extraflame tuotteesta!
Asiaa auttaa paljon se, että tiedät mikä on tuotteen malli, ja esimerkiksi valokuva osasta (jos saatavilla). Mikäli olet ostanut tuotteen valtuutetulta jälleenmyyjältä, ja rekisteröinyt tuotteelle lisätakuun, meillä on tallessa valmistusnumero, jolla oikea tuote löydetään varaosajärjestemästä.

Jokaisesta tuotteesta on saatavilla räjätyskuva, myös tuotteista joiden valmistus on lopetettu! La Nordica ExtraFlame tarjoaa 10 vuoden varaosatakuun, joka tarkoittaa, että tuotteen valmistuksen loputtua, varaosia on saatavilla vielä seuraavat 10 vuotta!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: