fbpx

La Nordica – Suomi

Valurautakamiina on tehokas lämmönlähde

Valurautakamiina on tehokas lämmönlähde

Valurautakamiina on tehokas lämmönlähde

Valurautakamiinat ovat tuoneet nopeaa lämpöä jo 1800-luvulta lähtien. Yleisesti isoja valurautakamiinoita nähtiin isoissa julkisissa tiloissa, joihin tarvittiin nopeasti lämpöä, kuten kirkoissa ja asemarakennuksissa. Sotien jälkeen kamiinoiden käyttö levisi myös kotitalouksiin. Kotitalouksissa totuttiin nopeasti valurautaliesien tuomiin hyötyihin myös ruuanlaitossa, ja perinne on säilynyt aina näihin päiviin saakka.

Valurautakamiinan etu on sen tehokkuus, lämmitysnopeus ja paras mahdollinen kestävyys. Vuosikymmeniä pitkä käyttöikä jopa kovassakin käytössä tekee valurautakamiinasta hyvän sijoituksen.

La Nordican valikoimiin valurautakamiinat tulivat mukaan jo yli 40 vuotta sitten, ja ne ovat pieni, mutta tärkeä osa tuotekokonaisuutta. Varsinkin Iso-Britanniassa nämä pienet ja laadukkaat Italialaiset kamiinat ovat lämmittäneet sydämiä jo vuosikymmenten ajan.

Katso kaikki mallit Takat ja Kamiinat osiosta


Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: