Tilauksen jättäminen
Voitte tehdä tilauksen verkkokaupassa tai jälleenmyyjän kautta puhelimitse, sähköpostilla, henkilökohtaisesti myymälässä tai tapahtumissa kuten messuilla.

Huomioi, että hankittaessa tuote jälleenmyyjältä, noudatetaan kaupanteossa myös jälleenmyyjän roolissa toimivan yrityksen tilausehtoja.

Mikäli mahdollista, suosittelemme jälleenmyyjältä tilattaessa vahvistamaan kaupan sähköpostitilauksella väärinkäsitysten välttämiseksi, jolloin molemmille osapuolille jää kirjallinen näyttö kaupanteossa sovituista tuotteista. Teillä on oikeus saada tilauksesta tilausvahvistus. Mikäli ette ole sitä automaattisesti saaneet, ottakaa yhteys myyjään.


Maksuehto

Verkkokauppaostoksissa noudatetaan etukäteismaksua, joka tässä verkkokaupassa on pankkisiirtomaksu. Mikäli haluat maksaa tuotteen laskulla, vasta tavaran vastaanottamisen jälkeen, ole yhteydessä lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen, ja sovi maksumenettelystä etukäteen.


Palautukset

Tuotepalautuksissa palautettavasta tuotteesta palautussumma on 80 % yli 500,00 € arvoisissa tuotteissa. Palautuksen rahtikustannuksista vastaa tuotteen tilaaja.


Toimitus

Kysy tarkempaa toimitusaikatietoa myyjältäsi. Kaikkien tehdastilauksena toimitettavien tuotteiden toimitusajat ovat arvioita, koska toimitusajat vaihtelevat kuljetusyhtiöiden ajoaikataulujen ja pyhäpäivien mukaan.
Mikäli tilasit tuotteesi kotiintoimitettuna verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä, se toimitetaan antamaasi toimitusosoitteeseen Postin-logistiikka kuljetuksella Seinäjoen varastolta. Voit pyytää toimitusta haluamallesi viikolle. Kuljetus kestää tavallisesti 1-3 päivää lähetyspäivästä (pois lukien Lapin-lääni). Satunnaisia katkoksia eri terminaalien välillä voi kuitenkin ilmetä. Kun toimitusaika on sovittu, ole valmiina olemaan paikalla tai vastaamaan puhelimeen, niin tiedät koska toimitusta ollaan tuomassa. Toimitus sisältää lisäpalvelun ”Jakelu yksityisasiakkaalle”, joka sisältää jakeluaikataulusuunnittelun vastaanottajan kanssa, jo ennen jakelua. Kuljetusyhtiöllä ei ole lupaa jättää tuotteita toimitusosoitteeseen kysymättä lupaa vastaanottajalta, jolloin lähetys palautuu lähimpään terminaaliin.


Kuljetusvauriot ja reklamaatiot

Tarkista tuote HETI, ja ENNEN kuin kuittaat toimituksen rahtikirjaan. Mikäli sinun rahtikirjan kopiossa ei ole merkintää vahingosta, ei kuljetusvahingosta ole välttämättä mahdollista saada korvausta. Piilovahinkojen ilmoitusaika on 7 pv. Ilmoita vahingosta välittömästi ostopaikkaan. Me hoidamme korvaushakemuksen ja toimitamme sinulle uuden ehjän tuotteen tai vahingoittuneet osat. Sinun tulee päättää ilmoituksen yhteydessä onko sinun mahdollista vaihtaa rikkinäinen osa, vai tarvitsetko siihen ulkopuolisen henkilön, ilmoita tämä samalla ilmoituksella. Mikäli rikkinäisen osan vaihtokustannuksista halutaan korvaus, tulee myös sen summa ilmoittaa samalla.

Lähetä reklamaatio tällä lomakkella

Mikäli tilaamasi laite rikkoutuu takuun aikana, ota siitä kuva ennen laitteen mahdollista purkamista.
Takuun aikana rikkoutuneet osat vaihdetaan uusiin, mikäli takuuehdot täyttyvät. Takuu korvaa vain uuden tuotteen vaihdon, eikä se kata vaihtotyöstä syntyviä kuluja. Kuluvat ja väärästä käytöstä rikkoutuvat osat, kuten arina ja tulipesän (tai uunin) lasi ei kuulu takuun piiriin. Erikoistapaukset käsitellään aina erikseen. Myös takuu ajan ulkopuoliset asiat käsitellään, mikäli rikkoutunut osa ei ole sähkölaite.