Blogi

Kiven kova uutuus! Rosa XXL Vuolukivi

Uutuustuote Rosa XXL vuolukivi on nyt saatavilla!
Puuhella on tuttuun Rosa XXL runkoon rakennettu, isolla uunilla varustettu puuhella. Pelkästään vuolukivikuorilla on painoa 70 kg, jolla lämmönvarauskykyä on saatu kasvatettua. Iso tulipesä mahdollistaa suuret puupanokset, ja nyt jo vuoden 2022 Ekosuunnitteludirektiivin vaatimat päästöt ja hyötysuhdemääräykset alittuvat helposti hellan tehokkaassa polttoprosessissa.

Rosa XXL vuolukivi: Tiedot

Rosa-XXL-vuolukivihella

Aito puuhella tuo nopeasti lämpöä – samalla se on oiva apulainen ruoanlaitossa

Laura, Kaius ja Samuel Sinnemäki lämmittävät Nummelassa Rosetta puuhellalla aina, kun tarvitaan nopeaa lisälämpöä! Varaava takka antaa pitkään lämpöä, mutta hellassa on lähes aina päiväsaikaan tulet kun kotona ollaan.

Lue koko juttu tästä: https://energiaa.pks.fi/aito-puuhella-tuo-nopeasti-lampoa/

Rosetta puuhellat ja niiden värivariaatiot löytyvät Puuhellat osastolta.

Kuva: Pohjois-Karjalan Sähköpuuhella10

Valurautakamiina on tehokas lämmönlähde

Valurautakamiina on pitkäikäinen, tehokas ja nopea lämmityslaite!

Valurautakamiinat ovat tuoneet nopeaa lämpöä jo 1800-luvulta lähtien. Yleisesti isoja valurautakamiinoita nähtiin isoissa julkisissa tiloissa, joihin tarvittiin nopeasti lämpöä, kuten kirkoissa ja asemarakennuksissa. Sotien jälkeen kamiinoiden käyttö levisi myös kotitalouksiin. Kotitalouksissa totuttiin nopeasti valurautaliesien tuomiin hyötyihin myös ruuanlaitossa, ja perinne on säilynyt aina näihin päiviin saakka.

Valurautakamiinan etu on sen tehokkuus, lämmitysnopeus ja paras mahdollinen kestävyys. Vuosikymmeniä pitkä käyttöikä jopa kovassakin käytössä tekee valurautakamiinasta hyvän sijoituksen.

La Nordican valikoimiin valurautakamiinat tulivat mukaan jo yli 40 vuotta sitten, ja ne ovat pieni, mutta tärkeä osa tuotekokonaisuutta. Varsinkin Iso-Britanniassa nämä pienet ja laadukkaat Italialaiset kamiinat ovat lämmittäneet sydämiä jo vuosikymmenten ajan.

Katso kaikki mallit Takat ja Kamiinat osiosta


Apua, tarvitsen varaosia!

Ei hätää!

Valtuutettujen jälleenmyyjien kautta voit tilata minkä tahansa osan La Nordica ja Extraflame tuotteesta!
Asiaa auttaa paljon se, että tiedät mikä on tuotteen malli, ja esimerkiksi valokuva osasta (jos saatavilla). Mikäli olet ostanut tuotteen valtuutetulta jälleenmyyjältä, ja rekisteröinyt tuotteelle lisätakuun, meillä on tallessa valmistusnumero, jolla oikea tuote löydetään varaosajärjestemästä.

Jokaisesta tuotteesta on saatavilla räjätyskuva, myös tuotteista joiden valmistus on lopetettu! La Nordica ExtraFlame tarjoaa 10 vuoden varaosatakuun, joka tarkoittaa, että tuotteen valmistuksen loputtua, varaosia on saatavilla vielä seuraavat 10 vuotta!