fbpx

La Nordica – Suomi

Uutuustuotteet 2023

Uutuustuotteet 2023

Uutuustuotteet 2023

Uutuustuotteet 2023

Teräksestä valmistetut uutuustuotteet!

Esittelyssä Nova Forno – teräs, Concita – teräs, Emiliana – teräs sekä Fedora – teräs on teräskuorilla valmistettu mallisto. Teräskuoret pinnoitettu emalipinnoitteella, joka kestää väkevätkin puhdistusaineet. Tuotteet läpäisevät luonnollisesti Ecodesing hyväksynnän.

Keraamisilla kuorilla varustetut uutuustuotteet!

Esittelyssä Nova Forno, Concita, Emiliana sekä Fedora mallit on varustetu keraamisilla kuorilla. Keraamikuorien pinta on pinnoitettu emalipinnoitteella, joka kestää väkevätkin puhdistusaineet ja pysyy kirkkaan kiiltävänä ajasta ikuisuuteen! Tuotteet läpäisevät luonnollisesti Ecodesing hyväksynnän.

Nova Forno (Keraamikuoret) - Nova Forno teräs

Nova Forno on paistouunillinen tulisija, joka kuuluu La Nordican korkealuokkaiseen Prestige sarjaan. Mallista on saatavilla myös keraamisilla kuorilla tai teräskuorilla varustetut versiot. Eri värivaihtoehtoja. Paistouunin koko on 37 litraa, ja uuni lämpenee todella nopeasti paistolämpötilaan (hyvillä puilla noin 20 minuuttia). Lisäksi suuri tulipesä on vuorattu Nordiker®-tulenkestävällä materiaalilla korostaakseen tulen kauneutta, vieden polttotekniikan huippuunsa.

Concita (Keraamikuoret) - Concita Teräs

Concita 2.0 Teräs on uusi, valurautainen tulisija, joss on emaloidusta teräksestä valmistetut kuoret. Malli on saatavana mustana ja kermaisena.
Tuotteen materiaalien laatu tekee tästä liedestä ihanteellisen laitteen kodin lämmittämiseen maulla ja tyylillä. Iso tulipesä, joka on vuorattu Nordiker®-tulenkestävällä materiaalilla, joka korostaa liekin kirkkautta.

Emiliana (Keraamikuoret) - Emiliana Teräs

Emiliana on pieni kamiina, joka sopii kätevästi kaikenlaisiin tiloihin tuomaan tunnelmaa ja lämpöä. Keraaminen malli saatavilla punaisena ja valkoisena, sekä teräsversio saatavilla beigellä tai mustalla kuorilla.

Kannessa olevalla lämpötasolla voit lämmittää ruokia tai kuumia juomia, luonnollisesti tulella.

Dante - Dante penkillä - Dante puutilalla

Dante on uusi sisustuksellinen tulisijamoduulijärjestelmä. Voit valita pelkän tulipesän, ja rakentaa sille halutunlaisen penkin, 1490 mm leveällä penkillä, jonka päälle voit asentaa tulipesän haluttuun kohtaan, tai valmiin moduulin jossa puutila alapuolella. Dantessa on keraamisilla tulipesän osilla valmistettu huippuluokan polttotekniikka.

Rosa 5.0 teräs

Uusi teräskuorinen versio Rosa mallista. Saatavilla valkoinen ja musta versio.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: