fbpx

La Nordica – Suomi

Varastossa olevia tuotteita, toimi HETI!

Varastossa olevia tuotteita, toimi HETI!

Varastossa olevia tuotteita, toimi HETI!

Poikkeuksellisesti tuotteita heti toimitukseen! Nämä myydään ennen syksyä!

Olemme päivittäneet sivuillemme varastosaldot, klikkaa tuotetta, ja valitse väri, jolloin näet kuinka monta kappaletta varastossamme on heti valmiina toimitukseen. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksesta, riippuen kohteesi postinumerosta (jakeluaika Posti-Logistiikalla).

Kiinnostuitko?

La Nordica tulisija asennettuna myös savuhormin kanssa

Takkahuone myymälästä voit hankkia La Nordica tulisijan asennettuna vanhaan hormiin tai teräshormin kanssa kohteeseen jossa ei savupiippua ole vielä olemassa. Tai ehkä haluat tutustua tuotteisiin paikan päällä, ja tehdä ostopäätöksen myyjän kanssa, onnistuu myymälöissä kautta maan! Klikkaa takkahuoneen logoa ja etsi lähin myymäläsi

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: