fbpx

La Nordica – Suomi

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno, tuttavallisemmin suomennettuna Gemma Uunilla, on kuin pieni liesi joka on koottu pystymalliseksi. Tehokas paistouuni lämpenee nopeasti yli 200 °C lämpötilaan, päällä on lämpölevy, jossa voit lämmittää ruokia tai nokipannukahvit sekä teevettä.

Tuote on Ecodesign 2022 tyyppihyväksytty, ja siinä on huima yli 85 % hyötysuhde! Tarkkaan suunniteltu tulipesä mahdollistaa puun polttamisen pitkään mutta puhtaasti. Kun syötät tulipesään pari paksumpaa puuta kuumien hiillosten päälle, ja säädät ilmansäädöt pienelle, tuli palaa useita tunteja! Ilmaa ohjataan perinteisesti arinoiden alapuolelta, sekä modernisti luukun yläpuolelta (lasin ilmahuuhtelu), että tulipesän taustalta yläpalotilaan (palamattomien savukaasujen jälkipoltto).

Kuorivaihtoehtoina on joko Keraamiset emaoidut kuoret(Elegance), tai suomalaisille tutummat Vuolukivikuoret (Petra). Luukku ja kansi kestävää valurautaa. Pohjalevynä valurautainen pohja, jossa seisontajalat. Tulisija ei vaadi alapuolelle palamatonta lattiaa tuuletuksen ansiosta. Katso turvaetäisyydet suoritustasoilmoituksesta (Suomeksi sivulla 10)

Tuote on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään ankaraakin käyttöä (jatkuvalämmitteinen tuote).
Uuni ja lämpötaso mahdollistavat ruoanlaittomahdollisuuden, jolloin tuote sopii erinomaisesti tuottamaan lämpöä ja huoltovarmuutta myös sähkökatkon aikana.

Gemma Forno Bourdeaux punainen

Gemma Forno Infinity Valkoinen

Tuotteidemme jälkituki parantuu!

La Nordica ExtrafLame on julkaissut uuden järjestelmän jolla tukipyynnöt voidaan käsitellä nopeammin ja tehokkaammin! Näin voimme palvella jo tuotteemme hankkineet asiakkaamme entistä paremmin!

Read More »
Uncategorized
Henri Syrjälä

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno, tuttavallisemmin suomennettuna Gemma Uunilla, on kuin pieni liesi joka on koottu pystymalliseksi. Tehokas paistouuni lämpenee nopeasti yli 200 °C lämpötilaan, päällä on lämpölevy,

Read More »
Uncategorized
Tulituote Anna Palaa

Elegance, Liberty, mitä nämä tarkoittavat?

La Nordica tunnetaan perinteisestä ja romanttistyylisestä suunnittelustaan, jossa heijastuu vahvasti Italialainen design. Suuressa osassa tuotteita vaihtoehtoina keraamiset kuoret. Kuoret valmistetaan käsin Italiassa. Jokainen kuori on

Read More »
Henri Syrjälä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: