fbpx

La Nordica – Suomi

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno, tuttavallisemmin suomennettuna Gemma Uunilla, on kuin pieni liesi joka on koottu pystymalliseksi. Tehokas paistouuni lämpenee nopeasti yli 200 °C lämpötilaan, päällä on lämpölevy, jossa voit lämmittää ruokia tai nokipannukahvit sekä teevettä.

Tuote on Ecodesign 2022 tyyppihyväksytty, ja siinä on huima yli 85 % hyötysuhde! Tarkkaan suunniteltu tulipesä mahdollistaa puun polttamisen pitkään mutta puhtaasti. Kun syötät tulipesään pari paksumpaa puuta kuumien hiillosten päälle, ja säädät ilmansäädöt pienelle, tuli palaa useita tunteja! Ilmaa ohjataan perinteisesti arinoiden alapuolelta, sekä modernisti luukun yläpuolelta (lasin ilmahuuhtelu), että tulipesän taustalta yläpalotilaan (palamattomien savukaasujen jälkipoltto).

Kuorivaihtoehtoina on joko Keraamiset emaoidut kuoret(Elegance), tai suomalaisille tutummat Vuolukivikuoret (Petra). Luukku ja kansi kestävää valurautaa. Pohjalevynä valurautainen pohja, jossa seisontajalat. Tulisija ei vaadi alapuolelle palamatonta lattiaa tuuletuksen ansiosta. Katso turvaetäisyydet suoritustasoilmoituksesta (Suomeksi sivulla 10)

Tuote on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään ankaraakin käyttöä (jatkuvalämmitteinen tuote).
Uuni ja lämpötaso mahdollistavat ruoanlaittomahdollisuuden, jolloin tuote sopii erinomaisesti tuottamaan lämpöä ja huoltovarmuutta myös sähkökatkon aikana.

Gemma Forno Bourdeaux punainen

Gemma Forno Infinity Valkoinen

Yleistä
La Nordica - Ylläpito

Varastossa olevia tuotteita, toimi HETI!

Poikkeuksellisesti tuotteita heti toimitukseen! Nämä myydään ennen syksyä! Olemme päivittäneet sivuillemme varastosaldot, klikkaa tuotetta, ja valitse väri, jolloin näet kuinka monta kappaletta varastossamme on heti

Read More »

Tuotteidemme jälkituki parantuu!

La Nordica ExtrafLame on julkaissut uuden järjestelmän jolla tukipyynnöt voidaan käsitellä nopeammin ja tehokkaammin! Näin voimme palvella jo tuotteemme hankkineet asiakkaamme entistä paremmin!

Read More »
Uncategorized
Henri Syrjälä

Gemma Forno tuo turvaa huoltovarmuuteen

Gemma Forno, tuttavallisemmin suomennettuna Gemma Uunilla, on kuin pieni liesi joka on koottu pystymalliseksi. Tehokas paistouuni lämpenee nopeasti yli 200 °C lämpötilaan, päällä on lämpölevy,

Read More »
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: