fbpx

La Nordica – Suomi

Tuoteuutuudet lämmityskaudelle 2021-2022

Tuoteuutuudet lämmityskaudelle 2021-2022

Tuoteuutuudet lämmityskaudelle 2021-2022

LaNordica Suomi sivut kokeneet suuren Faceliftauksen!

Päivitimme samalla kaikkien tuotteiden tiedot ajantasalle. Tuoteuutuuksia ja muutoksia jatketaan vielä vuoden loppuun asti.

Alkaneelle lämmityskaudelle on  saatu uusia jännittäviä tuotteita! Tämän lisäksi lähes koko tuotesarja on saanut kesän aikana päivityksiä, lähinnä lähestyvän 2022 Ekosuunniteludirektiivin vuoksi. Tuotenimien perässä on nyt nähtävillä erilaisia lisäsanoja, kuten 2.0, 4.0, Evo tai BII. Tuotteisiin ei ulkoisesti ole tapahtunut juurikaan muutoksia, mutta polttotekniikkaa on päivitetty vastaamaan ensivuoden vaatimuskia.

Valtuutettujen jälleenmyyjien kautta asiakas saa aina uusimman version tuotteesta, vaikka tilaus tehtäisiin puhelimessa, eikä tuotteen lisäpäätettä muistaisi mainita!

Rosetta teräs vasen

Rosetta on yksi kestosuosikkimalleistamme. Aina kuitenkaan romanttiset keraamikuoret eivät ole asiakkaan mieleen, joten valmistimme yksinkertaisemman version, jossa sivukuoret on valmistettu teräksestä.

Värivaihtoehtoina Valkoinen tai musta

Venezia

Venezia on uusi integroitava puuhella. Ulkonäöllisesti se korvaa takavuosina poistunutta Italy Built in mallia. Mitoiltaan tuote kasvattaa tuoteperhettä 90 cm leveässä puuhellaluokassa.

Tuote on tyyppihyvksynnässä, ja toimituksen alkavat loppusyksystä 2021

Värit: Musta ja Ruostumaton teräs

Verona XXL Maiolica ja Vuolukivi

Veronan XXL versiosta uusilla kuorivaihtoehdoilla valmistetut versiot. Maiolica on varustettu Italialaisilla keraamisilla ksinvalmistetuilla kuorilla. Vuolukivi on suomalaisillekin tutulla luonnonkivellä varustettu versio.

Family 3,5

Family 3,5 on pienempi versio 4,5 mallista. Muute tuote on identtinen.

Värit: Antrasiitti, valkoinen, cappuchino

Tahiti

Korkea Jenniferin tyylinen valurautakamiina isolla pesällä, jossa ulkomuotoon on haettu pehmeyttä pyöristämällä muotoja. Tuote sopii valurautakamiinaa etsivälle asiakkaalle, jonka vaatimuksena on korkea tulipesä, jossa voi polttaa mahdollisimman suuria puita! Kamiinan yksi erikoisuus on sen oikealla kyljessä sijaitseva sivuluukku!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
%d bloggaajaa tykkää tästä: